getuigenissen van ondernemers

Een onderneming starten of overnemen? In welke sector? Er zijn tientallen mogelijkheden! Wij hebben ze voor jou in vier grote categorieën gerangschikt, met getuigenissen van jonge ondernemers die het gedaan hebben!

Een gat in de markt

Je hebt een innoverend product of dienst in gedachten, waarvan geen of bijna geen aanbod beschikbaar is op de markt. Dit gat in de markt zal je als ‘nieuwkomer’ onderscheiden van ondernemingen die al actief zijn in de sector.

> getuigenissen

Het familiebedrijf overnemen

Van jongs af aan werd je ondergedompeld in de sfeer van het familiebedrijf. Misschien heb je er je eerste beroepservaringen opgedaan en ken je het bedrijf nu op je duimpje. Misschien heb je ook in een ander bedrijf ervaring opgedaan, die je nu talrijke ideeën geeft om het familiebedrijf te verbeteren. Waarom zou je niet met de vorige generatie een mogelijke overdracht van het bedrijf aan de jonge generatie aansnijden.

> getuigenissen

Een sector die je goed kent

Je hebt enkele jaren in dezelfde sector of dezelfde onderneming gewerkt. Daardoor heb je een goede kennis van het potentieel, de vereisten en de opportuniteiten van die sector of die onderneming. Je kan deze ervaring benutten door een bedrijf in deze sector te starten of over te nemen! Waarom zou je dit alles ook niet waarmaken door aandeelhouder te worden van de onderneming waarvoor je momenteel werkt?

> getuigenissen